|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben çimçim adı verilen deniz ürününü kabuklarıyla beraber bir tatlı kaşığı sirke ilave edilen suda haşlarım. Çünkü diğer türlü et parçalanıyor (veya ben beceremiyorum) haşlandıktan sonra kabuğu soyulursa çok kolay oluyor.
Haşlanmış olan bu ürünü daha çok salatalarınıza zenginlik olarak ekleyebilir, blender'da çekerek bir deniz mahsülleri çorbası yapabilirsiniz veyahut mısırununda döndürüp tavada hafif kızartarak leziz hale getirebilirsiniz. sevgiler.
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu nasıl sarıkanat istavrit | paşalı | Deniz Balıkları | 16 | 23-11-2012 16:52 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 16:14 |
Almanya,da Nasıl???? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 25-10-2007 19:45 |
Nasıl Bilirsiniz? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 79 | 23-02-2006 20:05 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 10:40 |