|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() shark1 bey, imza ayarlarınızı yapsaydınız keşke ozaman size adınızla hitap ederdik.
Çeşmealtı bu hafta genelde verimli geçti beş adaet balık benim payıma düşen. Diyer arkadaşların tuttuğu balıklarda vardı ben tekneyi yıkarken Vedet arkadaşımız onları kimse almasın diye arabaya kaçırmış.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() İbrahim, tebrik ederim ellerine sağlık harika görüntüler yaşattın bizlere, bende çeşmealtındaydım ama bu görüntülerin yanından bile geçen av yapamadık, izmarit, göpezdez, isparoz dan başka 1 adet mercan yakaladık. 3-4 yer değiştirmemize rağmen maalesef her yerde aynı vuruşları aldık, bundan sonra seni takip edeceğim,
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
05.07 Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 09-07-2009 16:13 |
24.05. Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 28-05-2009 17:50 |
çeşmealtı | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 31-10-2007 16:23 |
çeşmealtı avı | mustafakasim | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 09-05-2007 01:08 |
04/03/07 çeşmealtı avı | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 17-03-2007 11:02 |