|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hasan abicim süper bi av olmuş çupaların maşllahı var
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() güzel kardeşim emre bundan böyle kural koydum.kesinlikle sitemizde avlak yerlerimi söylemiyeceğim.ama site üyelerimizden kim olursa olsun öğrenmek isterse özel mesaj veya msn üzerinden her türlü yardımda severek bulunurum. nerden çıktı bu şimdi diye düşünen abilerim kardeşlerim ve dostlarım muhakkak olacaktır benim çok sevdiğim ZEYTİNLER avlağının son halini görenler bana hak verecektir. herşey sadece balık tutmak deyildir önemli olan bulunduğun ortamı temiz tutmaktır.burada sadece balıkçı arkadaşlar suçlu deyildir belki bende suçluyumdur.çiftlikler hepimizden daha suçlu daha ne söyleyeyim.ZEYTİNLER adeta bundan 8 sene önceki HALKAPINAR gibi olmuş kıyılar ise HARMANDALI çöplüğüne dönmüş.eğer sırf bu yüzden kızacak arkadaşlarımız varsa yada olursa canları sağ olsun diyorum sevgiler saygılar |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abı guzel bır av olmus balıklar cekısıde heyecanlı olmustur
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sevgiler saygılar |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Organizatör
|
![]() Haso kardeşim resimleri göremedim ama yine ortalığı dağıttığın belli oluyor canım kardeşim fırsat kolluyorum gidebilmek için çakılı kaldık karada ....
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adnan Abi sen nerdesin abi yaaaaaaa ![]() Saygılar..Sevgiler
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() hadi artık ben seni çok özledim bi balık yapalımda sohbetimiz olsun ![]() ![]() seni seviyorum adnan abiiiii sevgiler saygılar |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan üstadın çupra avları | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 33 | 01-04-2011 20:16 |
Hasan Ustadan yeni videolar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 09-03-2010 15:34 |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Hasan bey hoşgeldiniz.. | Uzm.Dr.Rastgele | Tanışma | 3 | 18-10-2006 17:20 |