|
Balık bulucular- Sonar Balık bulucu ve sonarlarla ilgili bölüm... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol bey selam,
Öncelikle bu forumda paylaştığınız bilgilerinizden dolayı size teşekkür ederim. ben Alanya.da kendi çapımızda amatör olarak yapıyorum. maalesef son birkaç yıldır birçok nedenden dolayı balık populasyonunda epey azalma oldu. artık kaliteli balık nerdese sadece derin sularda çıkar oldu. benim sizden iki ricam var. 1- 500m derinliğe kadar gösteren kaliteli sonar cihazı nereden temin edebilirim. sizin öneriniz hangi marka olur ve gps özelliği olan 500m ye kadar gösteren sonar cihazı varmıdır? 2- Alanya bölgesinin derinlik haritasını gönderebilirmisiniz? levent.alanya@gmail.com yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
aynalı sazan için acil yardım lütfen | GreenRoaD | Tatlı Su Balıkları | 4 | 26-08-2009 17:39 |
pita derinlik haritası için yardım lütfen | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 12-07-2009 10:24 |
Balık avı ile ilgili tüm linkler | levrek | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 30 | 16-06-2009 20:22 |
balık ile ilgili bulmaca anahtarı | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-09-2007 21:48 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |