|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba Hasan abıcım gıdelım ben zaten herhalde meslegı falan degıstırecem bu gıdısle son 5 dakka butun gunun stresını bır aldıkı sorma esofmanlara gelınce onuda anneme sormak lazım 2veya 3 kere yıkadı kadıncagız
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() syn hasan bunları tutarken oltaya yem diye inşallah para takmamışındır. çünkü bu çipuralar ya kaçak yada kaçamayan tezgaha düşen besiler. kusura bakma ve yanlış anlama.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sayın aspırınsporcu ımzanızı tam olarak doldurursanız sıze ısmınızle hıtap edebılırım fakat ımzanızda tam degıl bunları hasan bey degılde ben tuttum forumun ılk sayfasına bakarsanız ımza olarakta gorebılırsınız bu balıklar dogal veya maket yada cıftlık dıye zaten ıddıa olayı degıl ıyı gunler herkese hoscakalın
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sayın aspirinsporcu önce imza ayarlarınızı yapın ki öle cevap verelim size.Sonra konuları okuyup yorum yazın konunun sahibi ve balıkları yakalayan musty nickli üyemizdir.Saygılar
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Yinede ben kötü niyet aramıyorum mesajınızda. Fakat önce bir tanışsaydık imzanızı doldursaydınız daha hoş olurdu.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben imzamı düzenledim ancak ilk yazdığım mesajda görünmüyor. ben ekleneceğini düşünmüştüm. otomatik olarak tabi.
aslında nette fazla takılmazdım ama bu ara pek iş yoğunluğu olmadığından biraz takılıyorum. balıkların fotolarını görünce; "çeşmede gerence koyuna gittim bunları yakaladım" diyen bir arkadaşım vardı o aklıma geldi. ıldırıdan caminin yanındaki balıkçıdan taze çiftlik çipuralarını satın alıp arasına da bir kaça mercen karagöz sargoz karıştırıp. yakaladığı 2 lidakiyi de arasına koyup millete ben tuttum diye hava atıyordu.neredeyse aynı foto yani. ama balıkların gerçek deniz çipurası olmaması insanı şüpheye düşürüyor. ben sadece sordum şüphemi dile getirdim. tabii siz kendiniz tuttuysanız tebrikler.
murat tayfur baber izmir / çeşme / foça hatay / iskenderun / çevlik 12/10/1977 Bu mesaj en son " 07-11-2008 " tarihinde saat 08:24 itibariyle aspirinsporcu tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba Murat bey sımdı balık bır hastalıktır bunu sızde cok ıyı bılırsınız cunku sızde bu sıtedesının bır uyesısınız oyuzden dolayı gercek bır balıkcı dısarıdan alıpta ben yakaladım fotosunu cekeyım demez cok komık duser onemlı olan denızden kendı cabasıyla avlanmasıdır avlandıgım yerde mersın koyu bır cok arkadasımız bılır burayı burada sadece ufacık bır koyda 3 adet farklı balık cıftlıgı var oyuzden bazen denız cuprası bazen de benım balıklar gıbı kacak olabılıyor oyuzden sıtemızede hosgeldınız bu arada ıyı gunler hoscakalın
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa kardeş tebrikler devamını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Beklediğine değmiş görünüşe göre,tebrik ederim Mustafa
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili musty tebrik ederim. önemli olan balığın lezzetli olup olmaması değilde balık gelirken verdiği heyecandır. aifyet olsun.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |
Altın Yumutlayan Balık; MERSİN BALIĞI | Taygun KOCABIYIK | Su Ürünleri | 7 | 26-11-2009 12:45 |
Gerence koyu fatihi KUZU BUNLAR KUZUUUU :) | kaptancemal | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 05-05-2009 09:06 |
Bize her gün bayram ****MERSİN****16/12/2008 | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 05-01-2009 22:48 |
SON DAKİKA !!. (Remziden Naklen) | Rauf | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 18-12-2007 15:46 |