|
Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler Balık avı ile ilgili web sitelerinin linkleri |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hafta sonu hava raporların da kötü görünüyordu ama pazar haika hava düzeldi ve bu gün denize açılmak için organizasyon gerçekleştiremedik yazık oldu güzelim pazar a ve denize ne diyelim çıkanlara bol şanslar kısmetleri bol olsun.iri balıkları da bize bıraksınlar
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Neydi bugün hava ya bangır bangır hava durumu şöyle fırtına böyle lodos ama korkuttular ya halbuki deniz tam bir teknelikti.Gerçi teknesi olanlar için problem değil baktın hava güzel geçte olsa çıkılır balığa.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Meteoroloji ve poseidonu aynı anda takip ediyorum.
Eğer ikiside aynı şekilde rapor veriyorsa o gün rapora güvenebilirsiniz. Eğer meteoroloji ve poseidon arasında fark varsa %90 poseidon doğru tahmini yapmış oluyor. Birde poseidon bölge bölge harita üzerinde gösteriyor meteoroloji gibi kuzey egeye komple fırtına göstermiyor rüzgar hangi bölgede sert hangisinde daha yumuşak görmek mümkün. Bu kadar açıklamadan sonra poseidonun linkinide vereyim bari gerçi sitede bir çok kez verildi ama pratiklik bakımından linki kullanın ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhabalar ıyı gunler arkadaslar bende cıkamadım hafta sonu fakat Taygun kardesımınde dedıgı gıbı poseıdon ve foreca cok dogru tahmın raporu verıyor ben genelde foreca yı kullanıyorum vede sımdıye kadar hay allah neden bu hava boyle dedıgım en fazla 2 kere olmustur belkı 1 yılda olsun ne yapalım balıga cıkanlara sımdıden tebrıkler
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
VİP ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben pazar günü çıktım 40 -45 parça kadar balık yakaladım bilgisayara atınca resimleri sizinle paylaşçam
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() şanslıymışsın şener krdeş ellerine sağlık
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaslar genelde poseıdon yanıltmıyor .. poseıdon a guvenın en fazkla ıkı defa hata yaparlar... bende genelde poseıdon u kullanıyorum
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu perşembe 01012009 hava muhteşem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzel sitenin güzel yöneticilerine :) | Tuncay GÜNAY | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 22-10-2010 00:42 |
Gün Güzel BAlıklarda Güzel | eminkaya | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 16-06-2008 15:35 |
çupra --- >adı güzel-tadı güzel | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 02-05-2006 20:59 |
çok güzel bir söz | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 04-02-2006 03:06 |