![]() |
#21 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() sevgili arkadaşlar,eğer çıkacağımız yer belii olursa ve katılımcı arkadaşlar bana isim bildirirlerse bende ona göre tekne ayarlamaya çalışayayım.şu an ben ve cevat kardeşim var,başka kimse yokmu?tekrar söylüyorum siteden ulaşamayan 24saat telefonum açık telime ulaşıbilirsiniz.haydi antalyalı arkadaşlar bekliyorum.sevgiler.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben varım ne zaman nerde olursa olsun daima hazır kıta beklemedeyim kafa dengi bir grup nasip olmadı şimdiye kadar.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar o zaman gurup hemen hen belli oldu:
ANTALYA ORGANİZASYONU: 1)AVCI(OĞUZHAN) 2)SE7EN(ONUR) 3)CEVATS 4)SALİH ÇELİK
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende varım arkadaşlar...
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çetin kardeşim bana telini verirsen daha etraflı konuşuruz.sevgiler.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() onur kardeşim senide listeye yazdım ama biran önce telini versende etraflıca konuşsak nasıl olur?yoksa irtibatlaşamadığımız için ne yazıkki onur ve çetin kardeşimizle buluşamayacağız.sevgilerimle.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() oğuzhan abicim telefon numaramı özeline gönderdim... umarım olur bu organizasyon..
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() [quote=avcı;57379]arkadaşlar o zaman gurup hemen hen belli oldu:
ANTALYA ORGANİZASYONU: 1)AVCI(OĞUZHAN) 2)SE7EN(ONUR) 3)salih07çelik 4)muhammed çetin
oğuzhan uzunbekiroğlu-istanbul-1959-antalya ![]() Bu mesaj en son " 01-12-2008 " tarihinde saat 22:59 itibariyle avcı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlar ne zaman çıkılacağını ve daha katılmak isteyen varsa numarasını vermesini veya beni aramasını rica ederim.kalın sağlıcakla.NOT:hava düzel olursa bayramın3. günü yapabiliriz.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tamam dır abicim yapalım farketmez.. bu arada oğuzhan abicim adrasan tarafı olursa süper olur.. merak ediyorum o tarafı ama az kişiyiz.. o açıdan olmayabilir.. gerçi farketmez önemli olan tanışmak..herhangi bir yer olabilir..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya - Sarısu | 7meric | TATLI SU AVI | 16 | 05-08-2010 19:18 |
Antalya li zipkincilar | adainternetcafe | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 20-08-2009 06:56 |
antalya çamyuva.. | delvel | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 27-11-2008 22:00 |
Antalya`dan Selamlar | ORHAN | Tanışma | 7 | 21-02-2008 21:49 |
Antalya dan Selam | cotoni | Tanışma | 19 | 28-08-2006 23:30 |