|
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ugur bey,selamlar saygılar.ben sana avlak yerleri söyleyebilirim,lakin bulabilirmisin orası sana kalmış.öncelikle kullandığın takımlar tamamen yanlış.o ne öyle yahu.sen o takımlarla değil denizde akvaryumda bile balık tutamazsın.eğer adam gibi balık tutmak istiyorsan önce takımlarını değiştir.bunun adı amatör balıkçılık fakat sen bayağı fransız kalmışsın bu işe.allah göstermesin ıssız bir adaya düşsen açlıktan ölürsün.şimdi ne yapıyorsun;hemen o takımları ve sahip olduğun bu zihniyeti çöpe atıp aklını başına alıyorsun.bana rapor verip kendini ispatlarsan sana verimli avlakları tarif edebilirim.iyi bayramlar.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
alabalık avı ıcın yardım!! | denzi | Tatlı Su Balıkları | 6 | 05-11-2012 04:29 |
''BİZİM İÇİN...'' 2007 nin En bereketli avı.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 31-10-2007 17:03 |
Serbest DaliŞ GÜvenlİĞİnİz İÇİn Altin Kurallar | Güven ÖZYELDAN | ZIPKINLA SUALTI AVI | 3 | 03-08-2006 14:34 |
Zipkinla Avlanmaya AÇik Ve Kapali Alanlar | Güven ÖZYELDAN | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 25-07-2006 07:23 |