|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler
bu arada hafta sonu bende ıldırdayım zannediyorum orkinos çiftliklerinin olduğu bölgeye giderim önder bey saat kaç gibi mercan çekmeye başladı ??? |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah Taygun cum,güzel bir gün geçirmişsiniz,fakat daha da önemlisi bunu forum üyelerimizle birlikte olmasıdır.Daha nice irilerine inşallah,sevgilerimle
ps:Açılış sayfasına ayın fazları gayet güzel olmuş ,ellerine sağlık.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Ay fazı güzel oldu bencede, yavaş yavaş güzel değişiklikler yaparak daha kullanışlı ve faydalı bir sitemiz olması için çalışıyorum. Anasayfa için bir geçişli slayt hazırlıyorum şuan üyelerimizin fotoğraflarından oluşuyor. Sen yakaladığın balıkları fotoğraflarını yollamadığından sen yoksun şimdiden söyleyim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lidakiler | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 21-04-2010 09:04 |
mercan avı (gümüldür) | ozermenek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 20-09-2009 11:25 |
07.06 Çeşmealtı Mercan Avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 16-06-2009 12:05 |
lidakiler | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 14-12-2008 09:36 |
14.09 Mercan raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 18-09-2008 08:24 |