|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() valla arkadaşlar ben bir arkadaşım getirtirken bana da getirtti,tayvan malı,20liraya geldi.bir senedirde olta kutumun dibinde yatıyor.ellem ettik,kallem ettik,iyneye mesinayı düzgün sardıramadık.ne benim oğland nede bende hal kaldı.elle iyne bağlamak daha iyi.sevgilerle.
![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu cihazın yeni bir modeli çıkmış. Ben bu sarı cihazdanda almış ve kullanmıştım yeni bulduğum cihaz bundan çok çok iyi. 2 pil ile çalışıyor. Motor ve dişlileri güçlendirilmiş ve diğerine göre daha zarif bir model. Tüm iğne boylarını rahatlıkla bağlayabiliyor. Bence artık iğne bağlamak çocuk oyuncağı. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Detaylı bilgi için : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ürünün resmi ![]() Kullanım videosu |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne kataloğu | mufi | Olta Nedir? | 18 | 07-11-2011 09:04 |
Fotoğraf Makinasi Için Yardim | nevzat | Diğer Malzemeler | 25 | 05-06-2007 21:54 |
tek iğne çift şamandıralı sistem | mufi | Şamandıralı Takımlar | 5 | 22-02-2007 08:35 |
Balık avında pratik bilgiler | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 254 | 22-07-2006 15:53 |
Sen hiç balığa iğne yaptın mı? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 31-12-2005 12:32 |