|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar Biz Yaradiliştan Uyumlu Canlilariz Ancak! Derin Dalişta Beyin Hücrelerinizin Bir Kismini Yok Ettiğinizi Aklinizdan çikarmayin Lütfen. Gerelmedikçe Derin Dalmayiniz.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar bende boy 1 70 kilo 104 benden dalgıç diil olsa olsa duba olur ama onur arkadaşımızın verdiği bilgiler şahane bilmek gerekir die düşünüyorum...yinede suyun üstü hatta karaya ayak basmak en iisi bence....dalan arkadaşlarada bol şans ve kazasız belasız avlar dilerim.....
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() yararlı bilgiler için teşekkürler.bende en fazla 10-15mt.iniyorum.yaşım itibarıyla fazla zorlamıyorum.genelde sığ suda elbisesiz keyif alıyorum.iyi dalışlar.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sedatersin arkadaşım, fazla bir bilgiye sahip olmasamda sana özellikle sığ sularda elbisesiz dalış yapmanı tavsiye etmem. malum denizlerimiz son göçlerden sonrada yogun zehirli ve yırtıcı canlılarla fazlalık gösterdi. kazasız belasız dalış yapman dileğiyle..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onur hocam ben dalmıyorum ama yazdıklarınızı büyük bir merak ve dikkatle okudum!Dalan arkadaşlarım var birlikte bir ortama girdiğimizde bu yazdıklarınızdan kesinlikle bahsedeceğim!!Bu vesileyle bilgileriniz ve uyarılarınız onlara dolaylı yoldanda olsa ulaşacak!!Paylaşımlarınızın devam etmesi dileğiyle!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Teknik Bilgiler | BLACK SHARK | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 2 | 28-06-2007 17:26 |
GAZİPAŞADA derin su avı | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 30 | 26-04-2007 23:16 |
derin deniz canlıları | Lethe | Deniz Balıkları | 9 | 21-01-2007 22:36 |
cool foto....harika..teknik | mufi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 08-11-2006 09:01 |
Dalışta burnumdan kan geldi.. :( | ilhan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 01-09-2006 20:23 |