|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Nadir bey.Kime ne zaman ne balığın denk geleceği nasip işi.Rastgelsin sizede.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haklısın Ufuk ıslanmamak olmaz ama rüzgar ve soğuk adamı berbat yapıyor.Hastalık işte...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi yine macera dolu bir av yakışıklı çupralar. Seni fırtına bile durduramıyorsa çupralar ne yapsın.. Tebrikler
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Veli.Maksat keyif ve heyecan yaşamak değilmi.Biraz eziyetli oldu ama bu seferki de böyle olacakmış.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abicim maşallah
Zeytineli bölgesinde bir kere bizde buna benzer havada hemde gece kalmıştık. Açıkçası ben öyle korktuğumu hatırlamıyorum manyetik alan mı var nedir bilmiyorum aşırı şimşek çakıyor. Hemde meşhur fotoğrafçıların çektiği fırtına resimlerindeki gibi damarlı damarlı.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() güzel av olmuş tebrikler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() havaya ragmen balık gayet bereketlı olmus.. tebrıkler ve daha bol avlara ınsallah
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsim olmadığı için hitapta kusur yapmamak adına sadece teşekkür ediyorum.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dostum adım okan izmir 1970
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-12-2008 Av Raporu :'( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 28-12-2008 19:37 |
27.09.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 13-12-2008 23:07 |
21.11.2008 av raporu :( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 27-11-2008 18:09 |
15.11.2008 Av Raporu | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 21-11-2008 21:51 |
16.08.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 25-08-2008 15:28 |