|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Yanılmıyorsam daha önce de yazmıştım.Yayın Balığının dünya rekoru Rusyada 90lı yıllarda kırılmış.Boy;4,5metre ama ağırlığı hatırlamıyorum.Büyük beyaz köpek balığı gibi bir şey olmalı...
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() vay vay,birde tatlı sularımızda bunun canlısını görsek,kaçacak delik ararız resmen
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İsmini vermek istemediğim bir forumda vatandaşın biri tatlı sudaki belgesel çekimi amaçlı dalışlarında 17 metrelik yayın gördüğünü ve o yayının videosunu çektiğini söylemişti ama aylardır adamdan haber alamadık
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim rekorum 3.5 kilo ayıptır yazması
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi Onu Tutmam Için Benim 5 Saat Filan Beklemem Lazim
![]()
İBRAHİM GÜNAYDIN 1/4/1992 MERSİN-TARSUS ![]() Bu mesaj en son " 31-01-2006 " tarihinde saat 19:48 itibariyle iboturka tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
70 kiloluk dev yayın av videosu | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 02:03 |
3.5 Kiloluk yayın Yer: Sakarya | resat_beri | ANILAR | 0 | 20-09-2009 13:36 |
yayın balığı avı | hallederix | Videolar | 5 | 25-08-2007 19:59 |
Yayın Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 56 | 06-07-2007 20:55 |
27,5 kiloluk yayın | cansever | TATLI SU AVI | 10 | 05-07-2007 17:10 |