![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Mardin Nostalji 3 Dostlarla Olan Avlarımız...
Sevgili Arkadaşlar... Soğuk kış günlerinde evlerimize kapandığımız ve avlakların yolumuzu unuttuğumuz bu günlerde, eski nostaljik avları su yüzüne çıkarıyoz. Daha önceki Nostalji tarzındaki paylaşımlarımda ESENCAN tim yani ailem ile yapmış olduğumuz avlarımızı yayınlamıştım. Şimdide, arkadaşlarım ile birlikte yaptığım av görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz. Mardin ilinde bulunduğum süreler zarfında 3 tane avlakta avlandım, bu bir çoğunuz biliyor bilmeyen arkadaşlar için tekrar belirteyim avlaklarımızı. Mardin Mazıdağı Kocakent Sulama Göleti, Urfa Viranşehir Sarıbal Barajı, Çemi Reşan ( Reşan Deresi ) alabalık avları. Şimdiki görüntülerimiz, Mardin Mazıdağı Kocakent Göleti ve Urfa Viranşehir Sarıbal göletinden... Kocakent, küçük bir trofeydi... ![]() Murat Kardeşim, Sarıbal Göletinde Pür Dikkat Beklemede... ![]() Kocakent göletimiz, karşı kıyıda da avlananlar var, kim acaba.:eek: ![]() Güneydoğuda Güneşin Doğuşu Bir Başka Oluyor... ![]() Oltalarımız, sessiz bekleyiş içinde her an birinin zili ötebilir. ![]() Viranşehir Sarıbal Göletinin Uydu Görüntüsü... ![]() Murat, yakaladığı sazanı ile poz verirken... ![]() Korkmaz, Afyondan Nihat Kütahyadan misafirlerimiz... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() gerçekten güzel anılar yaz gelmesini bekleyeceğiz rastgele
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mevsımı geldıgınde gene cok guzel avlar ve paylaşımlar olacak demekkı
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kızılırmak'ta 16 kg'lık Yayın (Nostalji 4) | C@feran | TATLI SU AVI | 13 | 05-07-2010 09:01 |
Nostalji | Murat ADAK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 02-02-2010 13:43 |
05.08.2007 Mardin Raporu | iesencan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 26 | 19-08-2007 22:29 |
Mardin Raporum | iesencan | Videolar | 6 | 06-08-2007 06:07 |
Mardin Ilinde Avlanan Varmi | iesencan | TATLI SU AVI | 0 | 25-06-2007 10:46 |