![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Hadi ordan dangalak
sen kim oldun da beni durduracak adam ardin. serseri seni terbiyesiz ve kuvvetsiz adam. Ben seni her durumda mahvedebilirim. Artik benim canimi sikma yoksa ben senin canini sikacam. Kokusmus baliklarindan bahset. Tibbi konulara girme serseri |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seni adam yerine koyarak cevap vermeyeceğim artık ama bu taciz edici sözlerin bir doktora ve hatta doçent olduğunu söyleyen birine yakışmıyor. Bu konuda senin doçentliğin bir yana insanlığından şüphe ediyorum.
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Hadi ordan . Ne doçenti.
ancak sizin gibi kekler inanir buna Bu mesaj en son " 25-01-2006 " tarihinde saat 16:48 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Küfür içerikli olduğu için düzenlenmiştir. |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bunun üstüne birşey yazmaya gerek yok...
Bir balon sönmüş oldu. Ben de bu sözü bekliyordum sayın yalancı doçent....
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haklı olmaktan dolayı çok rahatsızım. Keşeke haksız olsaydım da, bu sonucu yaşamasaydım. İstanbul Üniversitesi Tıp fakültesine annemi tedavi için götürdüğümde bu adamın orada çalışmadığını öğrenmiştim. Fakat, gene de keşke bir rastgelsin üyesi doçent olduğunu söylemeden her ne ise basit bir meslek erbabı olsa da doğruyu söyleyip bizimle kalsaydı.
Çok üzgünüm... Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Beyler, lütfen özelinizi siteye taşımayın,hepimiz yetişkin insanlarız,başkaların haklarına da saygılı olun lütfen,sorunlarınızı özelden mesajlaşarak halledebilirsiniz,Site demokratiktir,herkes dilediğini yazabilir ama bunu yaparken de edep kurallarına uygun olarak yapmak gerekir,bu tip tartışmalar istemiyoruz,saygılarımla
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ali rıza bey ağzınızı bozmadığınız ve saygınızı yitirmediğiniz için teşekkür ederiz...
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Uzman diye boşuna demiyoruz kardeşime...
|
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, övgüye gerek yok, sadece bu terbiyesizle aynı platforma girmeden gereğini yapmak istedim.
Saygılarımla...
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() En iyisini yaptın tabi ki de,şimdi o mesajlar silinince Erol'un mesajı havada kaldı,bize diyomuş gibi oldu...
![]() ![]() ![]() Olsun ama güzel oldu,beğendim ben... ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Domuz Gribi Hakkında Genel Bilgiler.. | Necati ARAT | SAĞLIK | 6 | 27-10-2009 11:34 |
kuş gribi/balık | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 10-01-2006 03:42 |