|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kazım bey size yürekten katılıyorum.Ne yazzıkki bu hızla kirletmeye devam edersek yakın zamanda yazacak şey bile bulamayacağız .Ayrıca arıtmalar yapılsa bile sadaeca biyolojik arıtmalar yapılıyor .sanırım çok pahalı olduğu için asıl kirliliği yaratan kimyasal kirliliğe kimse el atamıyor . selamlar rastgele
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar bir yazıklar olsunda benden.sadece burdur değil yurdumuzun bütün akarsu ve gölet barajları kirletilmekte insanoğlu nasıl bu kadar duyarsız oluyoruz.yetkili kurum ve kuruluşlar ne bekliyor. tavşan bayırı aşıncamı müdahale edilecek.bu kimyavi atıkları ne zaman gerçek anlamda arıtıp doğaya bırakacağız.başta sanayi bölgelere adam arıtmalar yapılmalı arıtılmadan akarsulara oradan göletlere tabiki böyle facialar .ne olur artık biraz duyarlı olalım biryere pikniğe gitsek oralardaki rezaleti görüyoruz.insanlar diyorum çünkü oraları bizler kirletiyoruz.biraz duyarlı olup en azından çevremize atıp bırakmayalım. omanzarayı gelipte benim kulağını çınlattıklarımız gibi bizlerin kulakları çınlamaması dileğiyle.selam saygı sevgiler rastgele.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğa dostlarına selam. | 23asm | Tanışma | 16 | 05-02-2010 00:13 |
doğa dostlarına bursadan merhaba | ala-i kırmızı | Tanışma | 3 | 24-07-2009 20:55 |
bu doğa hepimizin???? | avcı45 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 07-11-2008 07:30 |
AV ve DOĞA SPORLARI FUARI | levrek | Organizasyonlar | 2 | 14-06-2006 18:36 |
Av Doğa dergisi hakkında bakınız acil. | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 30-12-2005 02:30 |