|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tilapia balığı hakkında ben de birkaç bildiğimi aktarayım.
Bu balık çok düşük oksijen seviyesinde bile yaşayabiliyor. Aynı zamanda acısu ve tatlısularda da yaşayabiliyor. Yani töleransı çok yüksek. Dünyada yetiştiriciliği yapılan en eski balık türü olarak biliniyor. Türkiye'de neden pek bulunmadığını bilemiyorum. Çocukken Asi Nehrinde (Antakya) birkaç tane tutmuştum tilapia iyi hatırlarım. ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan yetiştiriciliği | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 0 | 29-07-2009 21:49 |
Akşam çipurası 900 gr. | Big Fish | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 11-09-2008 10:14 |
tatlı su çuprası (tilapia türleri) | aganta borina borinata | Tatlı Su Balıkları | 10 | 17-05-2007 09:09 |
kültür çipurası | biohazard17 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 01-05-2007 06:03 |
2005 yılının ilk çipurası | hunter2005 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 17-11-2005 19:20 |