![]() |
#31 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() shimano almazsan banax al derim o da iyi makinadir
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() doğrusu schimano değil shimano imiş..
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() 1978/osmaniye/kadirli/koray hoca Bu mesaj en son " 21-11-2007 " tarihinde saat 20:01 itibariyle misina tarafından düzenlenmiştir.... Neden: eksik metin |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar internet üzerinden shimano stella satan bir site biliyor musunuz? çok aradım ama malesef ben bulamadım.
![]() |
![]() |
#36 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar bana acil bir makina lazım bu arada kamış olarak bunu aldım ama şimdi makina lazım 200ytlye kadar verebilirim saglam uzun ömürlü bir makina lazım deniz kıyısından atıyorum ne kadar uzaga atarsam tabi o kadar iyi benim için...ilgilenirseniz sevinirim bu arada seçtigim kamışı göstereyim sizlere yorumlarsanız sevinirim....[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sipariş verecem kamış makine tavsiyesi istiyorum | kaanben | Takım Çeşitleri | 2 | 23-01-2009 12:42 |
Alba Star Milenium 60 Makinem Bozuldu Yardım | emrereis | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 04-08-2008 23:13 |
yeni kamış ve makinem | cevat2 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 16 | 28-03-2007 22:58 |
Yeni makine ve kamış... | katiti | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 21 | 24-01-2007 13:12 |
yapay yem almak istiyorum tavsiyeniz? | Egeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-08-2006 14:00 |