|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 6 kişilik tekne ile Altınyunus'tan hareket. Taner
Bu mesaj en son " 09-03-2012 " tarihinde saat 11:44 itibariyle Tuncay GÜNAY tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() avlak bölgelerınden ne cıktıgını ve ucretıde yazarsanız sevınırım .. cevabınızı beklıyorum
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Genel olarak mercan, karagöz, izmarit, istavrit avlıyoruz. Günde iki tur düzenliyoruz, her tur 200 TL. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() cevap ıcın tskler gunde ıkı tur derken sabah ayrı akşam ayrı bır tur mu oluyor ve sabahtan akşama kadar olursa ucret 400oluyor sanırım ? dogru mu anladım acaba ?
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet günde iki ayrı tur düzenliyoruz, sabah hareket saatimiz isteğinize göre 05:00 - 06:00 gibi, dönüşümüz 11:00, ikinci turumuzda yine isteğinize göre saat 13:00 gibi hareket, dönüş 19:00.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Müsadenizle mesajınızdan bir paragrafla konuyu pekiştirmek isterim; "Köy yolunun tam denizle birleştiği nokta sanki pazar kurulmuş gibiydi herkes balıklarını paylaşıp teknelerini-botlarını karaya çekiyordu. Kalabalıklığın sebebi belli oldu" Bu mesaj en son " 07-09-2009 " tarihinde saat 23:27 itibariyle AYDO tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Açıkçası son dönemde büyük bir pazar haline geldi bu iş. Ki talep var elbet arzda olacak. Fakat bence verdiğiniz fiyat çok yüksek. Mesela yakaladığınız balıklardan birkaç fotoğraf koysanız belki fikrimiz değişir tabi ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kesınlıkle sana katılıyorum taygun... bu ucret cok yuksek bır ucret ve ayrıca ıkı tur olması da ayrı bır handıkap.. sana katılıyorum ayrıca senın tekne ıle cıktıgın bır cok ava bızzat sahıdımdır
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() taner ayrıca ben asagı yukarı her yerde tekne kıralayıp balıga cıktım ama senın sıstemınde ve rakamlarında hıc denk gelmedı ... bu yuzden taygun u haklı buluyorum sanırım senın rakamlar bıraz abartılı tutulan balık ne olursa olsun 6 kısıye 200 tl bence sen dusun pıyasası nasıl dıye
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
altınolukta balık avı için kiralık tekne | priapus18 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 16-05-2012 07:38 |
Cesmede balık turları icin kiralık yat | cesmelicem | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 26-02-2010 02:28 |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 21-11-2009 07:11 |