|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben kefal tutmaya daha doğrusu balık tutmaya baslıyalı 2-3 gün oluyor izmir eski foçada tutmaya basladım tekne flan hiçbirsey yok kıyıdan 4 kanca nın arasına 1 ekmeği sıkıstırıp atıyorum ama hiç tutamıyorum sezonu mu değildir anlamadım balık olduğu zaman direk tutuyorum 3-4 tane tuttum ondada sanas sürü ye attım galiba acaba mevsimi mi değil ne yapmam gerek yoksa baska bi tür e mi yonelsem tavsiyeleriniz nedir
şimdiden teşekkürler |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dostum bak orada ne guzel söylemıssın balık oldugu zaman tutuyorum
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kastetmek istediğim yani 1 kaç kez denk geldi atar atmaz balıklar aşağı çekmeye basladı ekmeği sanırsam sürünün üstüne attım
![]() Bu mesaj en son " 14-09-2009 " tarihinde saat 12:47 itibariyle LiMoN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Foçada kale arkasına giderseniz kefal ve kupes tutabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kefal çok akıllı bir balıktır (Bilinenin aksine), yemin tuzak olmadığını anlamak için bazen 2 saat etrafında dolaşır gene de vurmaz. Biraz sabırlı olursanız yakalarsınız merak etmeyin.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hayat senin için rastgelsin canım kardeşim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lütfen yardım!!! | rastgele1628 | Kamışlarla İlgili Herşey | 10 | 14-08-2011 12:31 |
Yardım Lütfen | kalasov | TATLI SU AVI | 5 | 07-04-2011 06:46 |
Lütfen yardım!!!!! | Kamil ESEN | Deniz Balıkları | 13 | 30-07-2010 22:51 |
Lütfen yardım... | kungfucu07 | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 08-09-2008 16:58 |