|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol hocam, tekneye bi navigasyon GPS almak istiyorum, seçim konusunda yardımcı olacağınızı umuyorum, (eski havacı/acemi denizciye her konuda yardımcı olacak bişey yani :-)) teşekkür ederim.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Elbette,ancak hangi amaçlara yönelik kullanmak istediğinizi ve bu cihaz için ne gibi bir bütçe ayarlayabildiğinizi belirtebilirseniz daha sağlıklı bir seçim yapma şansımız olur diye düşünüyorum,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w | levrek | Satıyorum | 7 | 28-04-2010 09:28 |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |