|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert abi senin araba ömrü hayatında bu kadar ızdırap çekmemiştir. 3 İri adam (ben faruk abi ve anıl) ve o kadar malzeme nasıl taşıdı bizi o yokuşları nasıl çekti helal olsun bence haldun abiye götürelim 10.000 bakımına
![]() Balık olayı gerçekten çok keyifliydi yakalayamasakta faruk abinin müthiş anlatış şekli ile dinlediğimiz anıları, muvaffak abinin müthiş bir el becerisi sergileyerek yaptığı aletler verdiği öğütler, mert abinin çeşme maceralarını dinlemek o güzel yerleri görmek süper süper süper bir gün oldu. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Sami de mi geldi sizinle? 3. fotoğrafta arkada poz vermiş...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yok o amca kıbrısı attı saatlerce gezi sonra geldi.Kıbrısçıdı yani.Muvaffak abinin deyimiyle sarmacı..
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Tamam Sami işte.Daha olmadı uyumuştur.Sarmacı Sami...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar Güzel görüntüler.
Birde 2 kiloluk kefal kaçmasaymış dahada bir heyecanlı olacakmış. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet bende severim kıbrısı...Bodrumda herkeş deli gibi eğlenirken ben limanda sabah 3 e 4 e kadar kefal avlıyordum.....Polismi ne yani bodrum polisi hakkında bir yorum mu yaptın Seko..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sefanız olsun daostlarım. Umarım hepbirlikte bir organizasyon gerçekleştiririz. SAYGILARIMLA
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar hava ve su okadar soguktuki .. yukarıda fotografta gördüğünüz üzre kefalleri kıyıya almadan daha havada dondular.
ama iyi oldu otomatikman taze kalmış oluyorlar.. bu durumda.. yanlız arada bir adet levrek var sanki...onu hatırlamıyorum. o sonradan kim tuttuya gelmiş galiba .. |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
Tekneden Balik Avi Organizasyonu | lüferci 34 | Organizasyonlar | 0 | 23-01-2008 23:09 |
tekneden balık avı organizasyonu | lüferci 34 | Tanışma | 0 | 23-01-2008 16:21 |
12 Kasım Organizasyonu... | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 31 | 29-11-2006 14:55 |