|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sinir daha zararlı sevgili Can
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() iste bu iyi abi ya valla midem biraz karıştıda bu sebeple iyi yanirse yeriz artık kaya balıklarınında hiç şansı kalmadı hemde salata eşliğinde
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sizler gibi şu balığa veya bu balığa sinir oluyorum diyemeyeciğim. Benim en sinir olduğum balıklar yakalayamadıklarım ve oltadan kaçanlar...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar sinir olduğum mevzu sadece balıkta kalmasını sizden özellikle rica edicem çünkü daha önceki forum dan çıkmam (sinir olduklarım) konu başlığı adı altında seviyesiz tartışmalar nedenileydi.Daha önce yazdığım gibi seviyeli,gırgır,muhabbetli bir forum ortamı yaratalım. Hoşca ve dostcakalın.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() muhabbetci arkadaşım merak etme sen bu sitede öyle ileri boyuttaki tartışmalara yer yok gerekirse o kişi bir daha bu siteye giremez sen rahat ol arkadaş
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
ayrıca bence güzel bir konu insanlar neye sinir oluyo öğreniyoruz hatta burda ortak gıcık olunan bir hayvanı teşhir edebiliriz ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() benim sinir olduğum balık denizde çinekopa atarken iskorpit.. iğneyi tamamen yutuyor karga burun olmadan çıkaramıyorım. iğneyi kesip atayım dicem ama yazık balığa ölecek iğne içinde..
tatlısuda ise son 2 senedir ömerlide kayabalığı çok türedi koca mısırlarıve iğneleri parmakkadar balık nasıl yutar şaşarım vallahi. Kaya balığına sinir oluyorum o cüsse ile nasıl zilleri çalıyor şaşarsınız..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balik avi | avcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-08-2008 23:09 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |
Kizilirmak'ta Dev Balik | erol hoca | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 27-03-2006 06:06 |
Balik | hijacker54 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-03-2006 08:34 |
Yaz Başinda Bir Balik Avi | yasin bayrak | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 19-01-2006 20:08 |