|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() at cek icin bu takim nasil bir takim olur böyle bir takimi önerirmisiniz
sevgli balik dostlarina merhaba siz degerli ustatlardan bilgilerini rica edecegim makina shimano FIRE BLOOD 2500FA Airlik 222gr Kamis ABU GARCIA 2.40 iki parca 127cm tasinir uzunlugu 10-40 atar agirligi 160gr Misna spider wire 0.17 ultura cat 18.1 kg cekerli siz degerli ustatlardan yardim ve bilgilerinizi bekliyorum saygilar gani
gani eren 1965 kocaeli Bu mesaj en son " 24-10-2009 " tarihinde saat 18:30 itibariyle gani eren tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Gani abi ben at çek ile pek fazla uğraşmadım ancak yazdığınız parçalara bakınca işe yarıyabilecek bir takımmış gibi duruyor.Neticeleri sizden bekliyor olucaz.
Saygılar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
icin bilgilenmek isdedim
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() shimano makina 1660 TL. abu garcia kamış 200 TL. iki rakamlarda yaklaşık değerler.
değermi bilemem.karar yinede sizin.bir süre sonra at-çek işinden sıkılıp takımı bir kenera koyarsanız.boşa yatırım olabilir.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
SHIMANO FIRE BLOOD 2500FA makina yaklasik 600 TL ABU GARCIA FANTASISTA ROCKSWEEPER 2.40cm 10-40atar 160gr agirlik kamis da ayni 600 TL MISNA 250 m sariyor oda 110 TL tutuyor fiyatlri bu selam gani
gani eren 1965 kocaeli Bu mesaj en son " 25-10-2009 " tarihinde saat 15:53 itibariyle gani eren tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Gani bey benim internetteki araştırmalarımda bulduğum fiyatlar bunlardı.yanılmış veya yanlış bakmış olabilirim.bu nedenle sizi yanlış yönlendirdiysem özür dilerim.fakat yukardaki rakamlara bakılırsa rakam 1310 TL gibi bir rakam tutuyor.ekonomik durumunuzu ve amatör balıkçılık geçmişinizi bilmediğim için bir şey diyemem.eğer daha başlangıç aşamasındaysanız bu kadar pahalı bir takım yerine daha makul fiyatlı bir takımla başlamanızı öneririm.
örnek olarak ben SPRO 210 cm 5-25 gr atarlı ve SPRO 240 cm 25-40 gr atarlı spin kamışları ve ALBASTAR millenyum 40 ve SHAKESPEARE hurricane makinaları asso double strenge 0.25 misina ile kullanıyorum.makinalar 35-40 TL civarında kamışlar 25 TL civarında misina 8 TL civarında. bu arada başka bir sitede bu takımı kuşadasında kullanacağınızı yazmışsınız. peki kuşadasının neresinde.benim de yazlığım kuşadasında eğer kuşadasına geldiğinizde bir araya gelirsek hem yeni bir dostluk doğmuş hemde balık avı konusunda fikir alışverişinde bulunmuş oluruz. bir başka konu; küçük oğlum kocaeli üniversitesi makina mühendisliğinde okuyor. SELAMLAR.
Nazmi ŞARKAYA İZMİR-1961 Bu mesaj en son " 26-10-2009 " tarihinde saat 08:47 itibariyle oltacı35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
evet siz fiyatlar konusunda doru dur siz türkiye deki fiyatlara bakmis olmalisiniz ben yurt disi yani almanyadaki bir sitede bu fiyata bu gün aldim ben 2 yildir hevesliyim amacim bir hobi olsun stres atalim iyi arkadas ve dostluklar olsun fiyati bana makul yeterki hosuma gitsin evet kusadasinda davutlarda yazligim var yazlari 3 ay kaliyorum kocaelinde körfezde evim var bende sizleri tanimak isderim yazin nasip olursa mayisda adada olurum selam gani
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
evt ben su an isvicredeyim mayis 2010 da adada olacigim nasipse telini kayita aldim ariyacagim gelmeden isdegin olursa haberleselim selam
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() bu guzel sohbet burda kalmasın abılerım sizlerin bulusmasını ve fotografları buraya koymanızı beklıyorum haberınız olsun işte amacımız bu zaten yenı dostluklar paylaşımlar çok mutlu oldum çokk
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() fatih bey selam ve merhaba
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalem olta takımı Her rastgelsin üyesinde olmalı | necobey | Olta Nedir? | 57 | 10-05-2014 06:27 |
Kefal takımı (Muvaffak İşmen) | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 15-01-2012 11:26 |
Yasaklanan küspe oltası takımı ve zararları. | Kamil ESEN | Bırakma Takımlar | 11 | 03-05-2010 16:12 |
sazan takımı | mufi | TATLI SU AVI | 3 | 16-09-2007 08:06 |
Sinarit takımı | BALCI KAPTAN | El Yapımı | 5 | 17-10-2006 07:42 |