|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nerde yaşadığınızı bilmeden direk marmara ve istanbul çağrışım yaptı izmirdeyseniz size en iyi yemcilerin adreslerini verebilirim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() izmitte yaşıyorum taygun ve izmit körfezinde avlanıyorum verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tabi seko sanada ayrıca teşekkür ederim
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Bir şey değil Can dilerim yardımım olmuştur.Bu arada şunu sorayım İzmit körfezinde mırmır varmı
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() seko deniz o zamana nazaran daha iyi istavrit ve mezgit oldukça verimli geceleri yakamozda atlayan levrekler bir harika burda marinada belki inanmayacaksın ama kalkan balığını yakalayan gördüm ayrıca mırmır çıkoyormuş bunuda kayınço söyledi geçenler de gitmişler ve arada lüferlerde alan var ama nadir
[ Bu mesaj en son " 01-10-2005 " tarihinde saat 07:41 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Çok iyi demek ki bariz bir gelişme var.Böyle giderse hem İzmir hemde İzmit körfezleri kurtulur.Özellikle levreğin gelmesi önemli bence.Gerçekten sevindim.Ben olta attığımda körfezin hali içler acısıydı.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() seko haklısın o zamanlar körfezin iğrenç kokusu ve kirlilik vardı şu seka fab.kapanması ve arıtmalara verilen önem sayesinde ayrıca temizleme çalışmalarını gözardı etmiyorum körfez iyi durumda tabi bir akdeniz ege gibi değil ama bunada şükür
[ Bu mesaj en son " 01-10-2005 " tarihinde saat 07:38 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaş şu izmir körfezi hala kokuyormu geçensene geldiğimde koku rahatsızlık verecek düzeydedi hiç bir önlem yokmu izmir körfezinde
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Arkadaşlar bu aylarda yani Ekim-Kasım arasında İzmir Tuzla'da mırmır zamanıdır,900 gr olanına rasladım.Şayet oralara gider iseniz Avlanma Şekli oldukça sığ olduğunda 2-3 metre derinliklerde zokalı takım çok iyi iş yapıyor,yem ise mamumdur,sevgilerimle
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum mırmır avında teke kulanılıyor fakat tekeyi soymak gerekiyormuş ve tabi kafasınıda koparmak bu güzel av veriyormuş sizce doğrumudur vaya deniyeniniz varmı
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() evet arkadaşlar mırmır dediniz benim alanıma giriyor ben antalyadan aranıza yeni katıldım lara bölgesinden kıyıdan avlanıyorum ,yakaladığım mırmırların haddi hesabı yok,mırmır avında yem bizim bölgede yanıç dediğimiz bir yem türü ,takım olarak altta 20 lik kurşun 3 köstekli olta kullanıyorum mırmır hakkında her türlü yardım ederim rastgele....
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 23 | 08-06-2010 21:51 |
erdek te mırmır | mustafakasim | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 29-06-2007 18:29 |
tekneden mırmır avı | baraküda07 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 23-08-2006 19:02 |
Mırmır Avı Hakkında | BARBADOS | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 31-05-2006 19:16 |
alaçatıda mırmır | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 17-05-2006 03:23 |