|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mustafa abi teşekkürler,çok faydalı biz cömezler için sağolasın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() Boru kurdu konusunda daha birkez bile şans yüzüme gülmedi. Kaç değişik yemciden aldım ve kaç kez yemsiz kaldım bu kurtlar yüzünden. Abi 2 paket versene diye bir diyalog kuruyorum yemci ile ama yok yok 3 yap sen onu yada 4 olsun abi diye devam ediyor diyalog. Sonunda avlakta açıyorum paketleri ama içinden 4 ün üstünde kurt çıkmadı henüz yanlış hatırlamıyorsam ![]() 10 kök oluyor ama 3-4 ü ancak dolu. Zaten onunda yarısı ezilmiş vs. vs. Dolusunu bulursam birgün av dönüşü alıp deneyecem bu tekniği. Teşekkürler paylaşım için.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel fikir, denemekte fayda vardır.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boru Kurdu üretimi | balikcimelahat | Boru Kurdu, Solucan | 22 | 24-03-2012 16:05 |
Boru kurdu | MAVİ FENER | Boru Kurdu, Solucan | 3 | 02-04-2011 09:33 |
Boru Kurdu Tuzlama | paşalı | Boru Kurdu, Solucan | 10 | 07-12-2008 17:19 |
Boru kurdu ile kefal?? | western222 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 3 | 17-02-2008 21:14 |
Boru kurdu | Anıl ÜNALAN | Boru Kurdu, Solucan | 11 | 07-12-2007 23:37 |