|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben daha önce öğretmenliğin yanında export malların satıldığı konfeksiyon mağazası çalıştırıyordum..Okuldan döndüğüm işin kesat olduğu bir gün mağazada zaman geçiriyordum..Tam bu sıkıntılı zamanda çocukluk arkadaşım Murat(sarı) çıkageldi ve dediki "hadi şöyle bir olta atalım"..Tamam dedim annemi işyerine çağırdım ve hemen balık malzemeleri satan dükkana gittik...İkişer tane kaşık aldık ve doğru Yeşilırmağa yollandık..Ben ilk kez ırmakta kaşık deniyecektim...Neyse bir müddet sonra oltaları atacağımız yere vardık ve hemen malzemeleri hazırlamaya koyulduk(Tabiki birayıda yudumlamaya başladım).İşin verdiği sıkıntıyı atmaya başlamış at çek yapıyordum...Tam dördüncü atışımda abartısız tak diye bir ses hissettim kamışımda..Ve hızla çekmeye başladım.Çok ağır bir şey beni hiç üzmeden geliyordu...Odun parçası geldiğini zannettim..Ama kuzu kıyıya gelince anladımki kocaman bir yayın(bana göre)...hemen kamışı kenara bıraktım soktum yayının ağzına elimi ve kenara aldım....Bayağı büyüktü..Sonra onu kenarda güvene aldıktan sonra üç beş atış yapıp Amasyaya döndük..Tarttığımda tam 3.5 kilo geldi..O gün Muratların bahçesinde Mithat amca ben annem Muratın annesi yayını öldürdük...Yeşılırmaktan aldığım en büyük yayındı....Ve ogünü hiç bir zaman unutmam..
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sami Abi inşallah 13,5 kiloluğunu da yakalarsın
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yada şöyle 50 kg lık bir yayın ne dersin Sami kaç saatte çekersin böyle bir balığı.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert inşallah ama çok zor....
Selim abiiiii 50 kg.mi ben bundan şunu çıkardım...Hadi anlat bakalım yakaladığın şu yayını...(Senden korkulur.) Adım gibi eminim sen yakalamışındır....Hadi hadi anlat...Yok yok sende kesin bir macera var.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok Ya ondan sonrada anlat bu balıkla işte şu şehirde 2 euro,ya resim çekiliyor diye,şaka bir yana o ağırlıkta balık yakalamadım daha kısmet olmadı.
ama şöyle bir anım var bir gün arkadaşlarla balığa gittik suda 6 tane olta var beşer metre ara ile hava çok sıcak akşama doğru şamandıralara kırılan ışıkları takıp beklemeye başladık tam o sırada benim şamandıra yok oldu ben hemen sarıldım çok ağır balık bir sağ yaptı bir sol bütün misinaları karıştırdı arkadaşlarında şamandıraları yok olunca onlarda sarıldı kamışlara tabiki benim misinaya takıldıklarını anladılar balık,mı sazan çektim,sonra karanlıkta misinaları ayır ayırabilirsen.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayret bir şeysin abi kilosunu yazmamışsın sazanın.Bu kadar mütevazi birini daha görmedim..Senin tuttuklarını ben tutsaydım şov yapardım vallaha(Sekoda yapardı eminim)Bütün forumu fotolarla donatırdım...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yakalarken En keyif aldığınız Balık???? | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 41 | 25-04-2008 12:16 |
öğlene kadar | genzul | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 18-03-2008 01:25 |
benden bu kadar | BLACK SHARK | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 29-09-2007 07:42 |
yok zamanda bu kadar balık??!! | cevat2 | TATLI SU AVI | 14 | 23-08-2007 17:43 |
işte bu kadar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-07-2007 18:02 |