![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() Rıdvan abi en azından karagözü bari o canavara bırakmamışsın olaya birde bu yönden bak...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu sefer maçı levrek almış, sen onu rövanş yenersin...
Takma kafana daha bunun gibi kaç macera yaşayacaksın...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() en kısa zamanda o bahsi geçen levrek ile fotografını bekliyorum ... rastgelsin.. (komşum)
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan
|
![]() inşallah sen o karagözü hırpalayan levreği hırpalamadan oltanın ucunda kıyıya çıkarır işte o andan sonra gerekeni yaparsın
![]() ![]() ![]() rıdvan biladerim gerçekten kaçanlar muhteşem oluyor ![]() ![]() rastgelsin biladerim ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() saygılar.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hocam levrek heyecan yaptırır adamda hakkaten ben bugune kadar bir türlü levrek yakalayamadım bir iki kere kaçırdım sadece, ama yakalasan şahane olurdu gözüken o ki hakkaten büyük levrekmiş.
Umarım biz de bir gün buyuk bir levrek yakalarız.. Bol şanslar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
Gerence macerası | ADNAN | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 18-01-2010 16:32 |
Pazar macerası | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 23-03-2008 00:45 |
18 Kasım Ildır Macerası | Lethe | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 23-11-2007 09:32 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 03-05-2006 15:32 |