Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar




Yanıtla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 03-12-2009, 18:58   #1
sbalcioglu
Oltacı
 
sbalcioglu kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 19.11.09
Şehir: İzmir
Yaş: 67
Mesaj Sayısı: 2
Varsayılan

Yöntemi denedim, fakat benim hazırladığım solüsyon tavuk göğsü parçalarını eritti, Acaba sarımsak mı fazla geldi ?
__________________
Serhat BALCIOĞLU
52, Kimya Mühendisi
İzmir
sbalcioglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Yanıtla

Sosyal Paylaşım


Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Daha önce hiç görmediğiniz zargana yakalama yöntemi Taygun KOCABIYIK Videolar 12 30-03-2010 18:58
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. baris1975 DENİZ AVI KARADAN 2 09-12-2008 23:01
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? Anıl ÜNALAN Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar 35 10-09-2008 16:06
bir tarif lazim twennwolf Balık Yemekleri 19 28-08-2007 19:21
Kullanılan Ağlar Güven ÖZYELDAN Diğer Malzemeler 4 11-09-2006 15:10


Saat 10:18.