|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() harika video elinize sağlık.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | ||||||
Kaptan
|
![]() [/b]
Alıntı:
![]() kısmetse dediğin gibi ben senle o tekneye bir sebepten çıkmam oda balık tutmayı bırakmaman için ![]() canım abim ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||
Üstad
|
![]() Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın...
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||||
Kaptan
|
![]() [quote=kaptankarabulut;68263]Hasan bey ellerine sağlık,paşalar harika.. bana yıllar önce güzelbahce sahilinden çektiğim paşaları hatırlattı...ve o yılların bereketi flim şeridi gibi gözümde canlandı....Ama merek ettiğim bi konu daha affınıza sığınarak.. sen niye tekneyle çıkmazsın..
Çok sağol Süleyman abi dediğin gibi eskiden güzelbahçede inciraltı çakal burnunda bunlardan çok çıkıyordu o günleri özlememek mümkün deyil ![]() ne bileyim süleyman abi kıyı benim için çok daha güzel sanırım kıyıda gezmek doğayla birlikte olmak ateşimi yakıp çayımı demleyip dostlarımla abilerimle kardeşlerimle sohbet etmek benim böylesi hoşuma gidiyor ![]() tekne tabiki güzel olur herzaman bereketli olur sanırım hareketler kısıtlı oluyor ama asla tekneden demiyorum bellimi olur bakarsınız bende sizle balığa çıkarım ![]() üstelik bide bende botta var ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Gel hasom gel dön dolaş yine gel ![]()
![]() |
![]() |
#50 | ||||||
Kaptan
|
![]() [/b]
Alıntı:
![]() ![]() gaz verme bana anıl ben gazla çalışmıyom canım kardeşim beni tanırsın gaz oldumu stop ediyom ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
!!!...Mutlu Keyifli ve Bereketli Zeytinler ...!!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 78 | 15-01-2010 17:52 |
2009 Palamut avlarım.. (VİDEO) | Feridun | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 03-12-2009 10:58 |
Selamlar keyifli avlar.... | temur_akin | Tanışma | 2 | 18-08-2008 19:01 |
keyifli izlemeler | adapot defkan | Videolar | 9 | 04-08-2008 23:22 |
Bodrum'da keyifli bir av | BİRİM | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 01-11-2007 21:29 |