|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Nazmi abimizin ( oltacı35 ) ilk antenlisi. ![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sevgili vedat hayatımda ilk kez böyle zevkli ve eğlenceli bir balık avı yaşadım. sayende tanıdığım o dost insanlar ve geçirdiğim o iki gün ve yaşadığım keyif sanırım uzun süre hafızamı meşgul edecek. SEVGİLİ VEDAT SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() afiyet olsun nazmi abi
![]() ![]() ![]() ![]() nazmi abi mutluluğun gözlerinden belli allah bu mutluluğu sana herdaim yaşatsın ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Organizatör
|
![]() Maşallah çanak antenli bunlarrrrrr
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() hey maşallah hey maşallahhh...
![]() ![]() ![]() ![]() abicim işinin hakkını veriyorsun katılan dostlarımızın yüzleri kadar gönüllerininde güldüğünü hissettim fotolardan.nediyim herdaim rastgele... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
hasan ve serkan kardeşlerim iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.aynı dilekleri bende sizler için diliyorum.
Nazmi ŞARKAYA İZMİR-1961 Bu mesaj en son " 27-12-2009 " tarihinde saat 23:24 itibariyle oltacı35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu paylaşımlar en az balık tutmak kadar zevkli.
Nazmi abicim bende sana çok teşekkür ederim. Pek umduğumuz gibi olmasa da ilkantenlini tuttuğun oanını ben izledim ya bana yeterde artar bile... Yorum yapan diğer tüm arkadaşlara değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel avlarımızı ve hikayelerimizi paylaşmak nasip olur. Bu arada herkese iyiyıllar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() Tüm ekibi kutlarım. Vedat abi keyifli bir av olmuş. Mercanlarda süper yani afiyet olsun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ah vedat ah bizim geldiğimiz hafta hava bozuktu hatırladınmı bir tek balık alamadık bucalı barış ve figolarla geldik gerçekten güzel balıklar...
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel bir gün olmuş yüzlerdeki tebessüm her şeyi anlatıyor ayrıca buğulama da gözüme çok güzel göründü Afiyet olsun
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Gündoğu estiğinde balık çıkmıyor nedense. Ben dünkü turumu iptal ettim mesela. Tutttuğum bir jurnal var. Bakıyorumda genelde gündoğuda balık çıkmamış. Poyraz en verimli hava. İnşallah başka sefere abi; ne diyebilirim ki... Rastgelsin.
VEDAT KAZANCIOĞLU BARBAROS TEKNESİ - KUŞADASI 0 537 667 52 67 facebook sayfam için aşağıdaki linki tıklayınız. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Boğazdan antenliler | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 07-01-2010 00:37 |