|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alper Bey çok teşekkür ederim. Bu çizim benim ve benim gibi konuyu araştıran birçok kişi için çok çok yararlı oldu. Emeğinize sağlık. Bendeki düzen böyle değildi. Rapala + bir kulaç boyu misina (40) + zargana topu (bullrag)
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Slikon avcılığında mecburen konuluyor çünkü bu takımı ileriye atmak zargana topsuz imkansızdır,bizim buralarda bu slikon çapariyi 5li yapıyorlar,burada en önemli nokta,zargana topundan sonraki ilk slikonun mesafesi 60-70cm olması gerekiyor,çünkü slikonların yüzüşünü zargana topunun etkisinden kurtarmak için... Eğer balık biraz derindeyse,zargana topunun yerine 30grlık bir kurşunda bağlayabilirsiniz... Saygılar
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At Çek Tekniğiyle Levrek Avı için Sahte Tavsiyeleri | The Lunatic | AT-ÇEK | 19 | 24-10-2011 12:48 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |
misina ipi | legend1907 | Misinalarla İlgili Herşey | 3 | 19-10-2007 10:02 |
arkadaşlar sitmiz için önemli olabilir | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 13-03-2007 20:13 |
Barbados'a Levrek Için Yardim | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-04-2006 17:12 |