![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bırak geyiği,mi yani
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Geyik kısmı ve sohbet kısmında geyik sınırsız fulll olsun fakat diğer konularda biraz daha ciddiyet olursa daha iyi olur görüşündeyim. Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim. 6 saat uyku ile tüm gün çalışıp sonra aylak aylak gezip eve bu saatte gelince haliyle öyle cümleler kuruyorum beni affet sami abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Geyik kısmında herzaman geyiğe varım diğer yerlerdeki uyarınıda gelince geçen yazmışsın hoş karşıladım ve sonuna kadar haklısın....Dikkat et ben geyik haricinde de bir şey yazsam bu geyiğe kayıyor ki tek sebebi benim...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
|
![]() sevindim. Birde şu konuya değinelim diğer üyelerinde forumda söz sahibi olduğunu hatırlatalım 2 kelam etmekten çekinmesinler kapımız herkese ardına kadar açık.
iyi akşamlar saygılar sevgiler
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar, İzmir de yaşamama rağmen bu soğuk havalar tüm yaşamımızı etkiliyor,koşamıyoruz,gezemiyoruz,çoşamıyoruz,balı ğa gidemiyoruz,evin bir odası sıcak diğeri soğuk,yani kısacası kanımız yavaş akıyor,eee başımızda en üstte olunca keyiflenmek zor tabi.Cemrelere az kaldı arkadaşlar,sıkın dişinizi...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selamlar;
bu aralar bazı telaşlar ve iş yoğunluğundan dolayı çok katılımcı olamasam da takip etmeye çalışıyorum. zaten Erol Abi'nin dediği gibi havalardan balığa da gidemiyoruz. Havalar ısınsın ortalık şenlenir...
![]() |
![]() |
#17 | |||||
|
![]() mert abi sen doktor olucaksın bize bakıcaksın iyi ediceksin çalış çalış çalış
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla tago bu gidişle doktor mu olucam doktorluk mu olucam o belli değil
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aman abi üzen öğrenci mi var yoksa seni .Varsa söle gelelim tago la halledelim işlerini
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |