|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı
![]() Manisa`da bulunan 9 gölete, Tarım İl Müdürlüğü tarafından 55 bin pullu sazan balığı bırakıldı. Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretim ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü`ne bağlı Antalya-Kepez Su Ürünleri Üretim İstasyonu`ndan getirilen balıklar, Tarım İl Müdürlüğü yetkileri tarafından göletlerin büyüklüğüne göre bırakıldı. Konu ile ilgili bilgi veren Tarım İl Müdürü Ömer Çelik, `Antalya`dan gelen pullu sazan balığı yavrularından 6 bini Selendi ilçesindeki Havvaoğlu Göleti`ne, bini Saruhanlı İlçesi`ndeki Yeniosmaniye Göleti`ne, 11 bini Gördes İlçesi`ndeki Kobaklar Göleti`ne, 4 bini Malaz Göleti`ne, 2 bini Kırkağaç Işıklar Göleti`ne, 10 bini Dualar-Ardıçlı Göleti`ne, bini Manisa Merkez Tepegöl` e, 7 bini Maldan Göleti`ne ve 13 bini de Köseler Göleti`ne bırakıldığını söyledi. ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çapakçılar yaşadı.Biz tutmadan biter onlar...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Umarim buyumelerine izin verirlerde bizlerde faydasini gorururuz.
Paylasim icin tesekkurler abi.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Erdoğan abim bilgi paylaşımın için teşekkür ederim..
Umarım Kamil Hocamın dediği gibi olmaz.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Üstadım değerli paylaşım için teşekkürler.İnşallah bilinçsizce avlanmasıda engellenirde ileride çok güzel avlar yapma imkanı olur...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu yavruları tutan,kendini balıkçı sanan adamlarla(!) sohbet ettiğinizde çok acaip,gıcık cevaplar alıyorsunuz.Mesela:Şimdi varken tutalımda sonrasını düşünürüz. yada :Ben bununla yarım ekmeği yerim. gibi cevaplar veriyorlar.Allah akıl fikir versin.Cahillik zor.Ama birde şu var.Bir nusubet,bin nasihatten iyidir deyip,yapıştıracaksın cezayı,bak bakalım bir daha tutacakmı.
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() tertibim bilgi paylaşım olarak güzel bir paylaşım
![]() galiba bence ilk önce balık tutmanın cana kıymak olmadığını, yetenini tutmayı bilmek, fazlasının kimseye fayda vermeyeceğini öğretmek ve öğrenmek gerektiğini vurgulasak daha iyi olur en azından baraj ve göletlerde bunu yapabilsek sanırım çok güzel olur. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
VİP ![]()
|
![]() Üstadım bu güzel paylaşımın için teşekürler.
![]() Herkez sirkülere uygun avlanırsa balıksız kalmayız.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
<= Manisa/Salihli 16Kg Yayın Avı Videom => | dizel45 | Videolar | 15 | 14-02-2010 23:37 |
Manisa spil milli parkı | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 28-01-2010 16:54 |
tavada pullu(bıyıklıymış) | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 4 | 03-06-2007 22:40 |