|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Öner kardeşim çok güzel bir hatırlatma,
paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Konu için teşekkürler çok faydalı oldu. Balığı burda gördükten bir gün sonra oltama geldi konuyu okumasaydım büyük ihtimalle acılar içinde kıvranıyo olurdum. tekrar teşekkürler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Abim paylaşım için teşekkürler..
Yeni başlayanlar Bu balığın küçüklüğüne aldanıpta bir şey olmaz demesin.. Ve bir tavsiye Yanınızda mutlaka Amonyak ve Pamuk bulundurunuz.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner abi bilgilendirme için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Öner abicm eline olta alacak herkesin ama herkesin bilmesi gereken bir konu.
Çok teşekkürler bilgilendirme için.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sunum için teşekkurler Öner abi banada sırtıda çok denk geliyor birde büyükleri ben kendimce eğer bilmediğim balıksa eğer vede çok renkli ise daha da çok dikkat ediyorum
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Balığın zehirli olduğunudu biliyordum fakat yendiğini bilmiyordum demek yeniyorda elinize dikeni battığı zaman sıcak suya sokmak çok faydalı oluyormuş çünkü yüksek sıcaklık proteinleri nyapısını bozduğu için zehrin vücuda yayılmasını önlüyormuş benimde sağdan soldan öğrendiklerim bunlar birde peynir mayası sürersek oda iyi geliyormuş gerçekten dikkat edilmesi gereken bir tür geçenlerde dikeni eline batan bir ağabeyimiz 1 hafta boyunca balyoz gibi bir elle dolaşmak zorunda kalmış ve inanılmaz ağrı yapıyormuş uzak durmak lazım şayet benim oltama yakalansa ben pense ilede uğraşmam keser atarım takımı
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
eti çok lezzetli kardeşim fakat önemliside zehiri mesela balon balığıda yemniyor zehirli olduğu için fakat büyüklerin dediği içini çok güzel temizlemek gerekir hiç uğraşmadım şimdiye kadar hep attım kardeşim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Trakonya !!! | Bornovalı | SAĞLIK | 14 | 05-05-2011 18:34 |
Trakonya | katiti | Deniz Balıkları | 20 | 14-09-2010 11:54 |
Trakonya | abdogan | ANILAR | 13 | 01-11-2007 12:52 |
trakonya ile yaralandım... | varior | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 62 | 30-01-2007 17:48 |