|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam dostlar,
havaların balık avına müsade etmediği şu günlerde evde can sıkıntısıyla oturuyordum. geçmişte yaptığım gezilere ve avlara bakarken İsrail serüvenimi sizlerle paylaşıp renk katmak istedim. 2008 yılında israilin tiberiyas şehrinde,israilin en büyük ve tek sayıla bilecek bu güzel gölünde israil sazanından başka balık göremedim. avlanan bu gençleri görünce rica edip kısa bir çay kamışını elime aldım, almaz olaydım ![]() ![]() onlar hamurla avlanırlarken ben hemen dönerim deyip,parktaki saksıları boşaltmaya gitmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umarım hoşunuza gider. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 15-02-2010 " tarihinde saat 08:43 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rıdvan abi maşşallah gittiğin heryerde ava devam
![]() ![]() ![]() Balıkçı ruhu bu olsa gerek ![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
Her zaman her yerde ... ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağolun arkadaşlar,insanın memleketi gibi olmuyor ama görünce dayanamıyorum.
tatlı su avını normalde sevmem ama koyunun olmadığı yerde keçi hesabı benimkisi.... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Eline sağlık abi israilliye sazan tutmayı öğretmişsin denebilir
![]() Güzel paylaşımın için teşekkür ederiz ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sağolasın kardeşim eksik olma, israilliler hemen önümden onlardan daha büyük sazanları nasıl aldığımı çok merak etmişlerdi, hatta bir ara onlar yanımdayken fırlamalık olsun diye iğneye yem takmadan oltayı suya sallayınca çocuklar balıkları yemsiz yakaladığımı sandılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ben de israillileri çok şey biliyor sanıyordum,meğer solucandan bile haberleri yokmuş
![]() ![]() ![]()
Bu mesaj en son " 14-02-2010 " tarihinde saat 09:31 itibariyle BALIKÇIHOROZ tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
mutlaka bilenler vardır,bana denk gelenler balıklardan daha alıktı galiba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() paylasım ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İsrailde bile hobiye devam.Bravo vallahi.Sazanları naptınız peki.Çünkü bu israil sazanını yemek için çok sabır lazım.Her birinde 2347937600 tane kılçık var da..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
ilk levrek avım... | discus | ANILAR | 22 | 08-02-2010 11:47 |
29 ekim avım | ismail çakır | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 30-10-2007 14:47 |
12 05 07 Turna avım | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 14-05-2007 16:58 |