|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel günlerin hep devamı gelmesi dileğiyle....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() allah muhabbetlerimizi hiç bozmasın işte gerçek forumculuk ve forum faydalarını yavaş yavaş görmeye başlıyoruz dostlar.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Böyle birlik ve beraberliğin sık sık olması gerçekten çok güzel şeyler
![]() Taygun,Süleyman abiye senin adına buradan bir kezde ben teşekkür etmek istiyorum. Bir gün yani en kısa zaman içinde bende Süleyman abiyi ziyaret etmek istiyorum,sanıyorum'ki ondan öğrenecek çok şeyimiz var... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() HERZAMAN DEDİĞİMİZ GİBİ AMAÇ SADECE FORUMDAN GERÇEK HAYATTA DOSTLUĞA BİZ BUNU BAŞARIYORUZ
![]() Süleyman abi seni tanımak gerçekten çok güzel işte taygun kardeşimde gelmiş ![]() ![]() tebrikler ve devamları olsun ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Gerenceden balıktan gelirken 2.limanda durup süleyman abiyle tanışmak istemıştım ama kısmet olmadı telefonla konuşabilmıştık ama benı de tekrarında arada bir arayıp sorduğunu söyliyebilirim sağ olsun kısa zamanda süleyman abi ve manısalı dostlarımızla tanışıp kaynaşmak nasip oldu bence düşman çatlatan bir sevgi ve saygı oldu Allah bozmasın herkeze iyi nıyetlerınden dolayı çok ama çok teşekkür ederim, Daha dün akşam süleyman abiyle tel konuşmasında hafta içinde de balığa çıkabileceğimizi söyledi evet dostlar burdan ileteyım hafta içinde havanın müsait olduğunda balık avı yapma fırsatını da süleyman kaptanla da yapabiliriz sadece burdan da yazışıp buluşabiliriz Tago sana afiyet bal şeker olsun yarasın tosunuma
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Kardeşim bende sana katılmak isterdim çağırdın ama gelemedim balıklar için şimdiden afiyet olsun size
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |
Teşekkürler FENERBAHÇE | paşalı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 03-04-2008 17:47 |
Çok Çok TEŞEKKÜRLER | aganta | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 15 | 23-12-2006 02:41 |