|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir çalışma. Hem tebrik, hem de teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abicim bilgilendirme için çok teşekkürler...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İbrahim Tatlıses'in sevdiğim bir lafı vardır. Urfada Oksford vardıda biz mi okumadık.
Bizim çağımızda yabancı dil öğretmeni eczacı, Ask. Şube Reisi askerlik dersi öğretmeni, Halk kütüphanesi memuru türkçe öğretmeni. Asli bir öğretmenimiz var mı idi hatırlamıyorum. İmlamı düzeltme çalışmalarına sizlerinde desteği ile başlamak istiyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler. G.EROKTAY
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Satıyorum Bölümü Kuralları (Lütfen Okuyunuz) | Taygun KOCABIYIK | Satıyorum | 15 | 12-06-2012 07:45 |