|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben levrek sevmem diyene bakın
![]() hasan abi anlaşılan onlar seni cok sevmiş ![]() serkan abimde ne yapsa yaranamıyor be yahu ne güzel profilden fotolamış daha ne yapsın ![]() abicim ellerine saglık ne diyelim..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ben hep diyorum benim ilk İSTEĞİM PAŞŞŞAee EFE beni sevip geliyorsa git demem ama öncee PAŞA diyorum ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() serkan abim bilmedende olsa hayırlısını yapmış.. ![]() ama yakışmış abi levrek eline ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Hasan abicim,Allahtan balık avlıcam diye gitmemişsin yoksa olacakları düşünemiyorum.
Usta adamın hali başka oluyor tabi, ordaki at çekçiler kim bilir hakkında neler düşünmüşlerdir. ![]() bence konuşulanlar aynen aşağıdaki gibidir. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abii sen levrekleri çek levrekleri paşalar bize kalsın
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben özbeklilerin eniştesiyim.Orada teknemde vardı.(bir ay önce lodosda büyük zarar gördü .)Sırtıyla levrek aldığımız çok oldu.Limanda sizin avlandığnız yerde kıyıdan levrek yakalayanı ilk defa görüyorum.Sizi tebrik ediyorum.Paylaşımınız için teşekkürler.İyiki iş için gitmişsiniz ya balık avlamak için gitseydiniz ne olcaktı allah bilir.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Nice yıllara Serkan | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 18-07-2006 21:56 |
Serkan Abi İçin | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 18-12-2005 06:35 |