|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Ne senin ne de kendim için değil kabullenmemem...Sen bizim okul takımını voleybolda Türkiye şampiyonu yapmış bir hocasın, zaten seni tartışmam.Katılmadığım nokta %80 öğretmenin yatması.Oran o kadar fazla değil elbette...Ama sineğin mide bulandırması gibi fazla görünüyor.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Seko haklısın..Şöyle değiştireyim yatma olayını,tam kapasite çalışmıyor diyelim...Oran konusunda da haklı olabilirsin. Abartmış olabilirim...Sinek olayıda doğru...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aslında benim hiç bir bilgim olmamasına rağmen öğretmenlerin daha çok verecekleri olmalı diye düşünüyorum Samiye şöyle katılıyorum,diyelimki öğretmen bir arkadaşımız 1995 de mezun oldu ve öğretimine başladı bu arkadaşımız bundan sonrada kendi alanında kendisini geliştirirse bu benim için iyi bir öğretim görevlisidir yok ben artık oldum diyipte yan gelip yatarsa bu bence geçersiz bir öğretim görevlisidir çünki bilgi her gün değişerek çoğalıyor sırf öğretmenlerin değil her bireyin kendisini geliştirmesi lazım ki ülkemiz daha çok gelişsin ve ülkemize hayırlı nesiller gelsin işte en basit örneği bilgisayar hemen hemen her konuyu arayıp bulabileceğimiz yararlı bir araç ama istersek başka şekilde de yararlanıp(atari,oyunlar vs)vaktimizi boş geçirebiliriz.
Siz vaktinizi boş geçirmeyin derim ben.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Bu söylediklerin her meslek ve her birey için geçerli Selim.Sadece öğretmenler değil bilgiye ve gelişmeye açık olan veliler de öyle... Su kabağı gibi boş kafalı yetiştirip okula gönderen velinin öğrencisinden ne olur?Yoktan var etmek Allaha mahsustur...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Yorumsuz yani
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Neyse bu öğretmenler konusu uzayacak gibi...Herkes kendince haklı...Son söylemek istediğim ve bunu kendinme de söylemişimdir defalarca,daha da fazla çalışmalıyız...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Şimdi özellikle öğretmenlik gibi pek çok kişi tarafından nedense sevilmeyen bir meslek hakkında ufacık bir iddiada bulunursanız ,bu tip yanıtlar yağmaya başlar...Konuyu uzatıp daha da canımı sıkmak istemiyorum aslında ama Tayguna da sormak istiyorum,kaç tane öğretmenin böyleydi?
Yıllardır hiç bir öğretmenini sevmedinmi?Onlardan niye örnek vermiyorsun?Konu hiç hoş mecralara akmıyor... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Öğretim hayatım boyunca (12. yıl) kötü öğretmenlerim sadece 3 tane oldu fakat iyiler saymakla bitmez. Örnek vermek gerekirse İngilizce öğretmenim Sinan hocam hem çok iyi bir ingilizce öğretmenidir. Yeri geldiğinde arkadaş gibi espri yapar şakalaşırız. Murat hocamız edebiyat dersimizi biz istemesekte zorla işleye işleye bizide alıştırdı inanın 1 derste 3-4 derste işlenicek konuyu gerçekten anlayarak işliyor. İlk başlarda sıkılsakta şimdi zevkle ders işliyoruz. Daha doğrusu bu geçen yıldı. Daha say say böyle öğretmenlerin listesi kabarır fakat kötüler akılda kalıyor. Mesela orta 2 de türkçe öğretmenimiz Mehmet Arak isimli bir piskopat vardı kaval kemiğinden ses çıkarmayı çok severim diyip çat çut sivri burun yumurta topuk çiyan ayakkablıarıyla dalardı bize. Neyse kötü 1-2 iyi 10-20 eminim sitemizdeki öğretmenlerde iyi mesleğini severek içten ve yürekten yapan öğretmenlerdir.
![]() |