|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol volkancım. maalesef şu anda dijital makinem tamirde, gelsin hemen çeker gönderirim.
yalnız 110luk zıpkında 20lik lastik nazik bedeni sıkacak gibi sanırım ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mert aklıma ne geldi biliyormusun? fuarda sergilenen canım ahşap APNEA zıpkınların bir kaç tanede el yapımı vardı resimlerini çekip burada sergileyebilirdik hakikatten şimdi kendi kendime kzıgınlık yaşıyorum tüh be ne güzel fırsattı kaçırdık
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi sen ne diyorsun
ben az kalsın onlardan birini alıyordum, Allahtan banka bir seferde para çekme miktarına limit koymuş ![]() ama gerçekten çok kaliteli aletlerdi. yani onları hakedeceğime inansam hiç durmaz alırdım. ama önce haketmek lazım ![]() ben el yapımı olmayanlardan aldım. makinemi alır almaz yollarım resimlerini...
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tekrar selam. fotoğraf makinemi aldım ve resimleri çektim. ama dalmaya henüz gidemediğim için maalesef şimdilik evin salonundan resimler
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() söylemeyi unuttum. boğma lastik ve ip palamut kendi imalatımdır
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Miço ![]()
|
![]() abi meranı öğrendım bölelıklee misafir odası heee
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() esas mera evin başka odası ama açtırma kutuyu söyletme kötüyü
![]() ![]() çok sağol volkan, hepimize bol trofeli avlar...
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar,
Önce herkese merhaba. Siteden yeni haberim oldu ve bu da ilk mesajım. Zıpkınla ava gönül vermiş bir İzmir'liyim. 20 seneyi aşkın bir süredir zıpkınla avlanıyorum. (9 yaşımdan beri). Ama demek ki öğrenme bitmiyor. Mesajlarınızı okurken gördüğüm "trofe" ("trophy" yle bi ilgisi varmı acaba?) ve "agaşon" kelimelerinin anlamını söylerseniz sevinirim. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selamlar, öncelikle hoşgeldiniz.
trofe=trophy doğru tahmin. aslında ilk duyduğumda ben de aynı şekilde garipsemiştim ama şimdi alıştım ![]() agaşon ise bir balık çağırma tekniği. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] burada Sayın Jack Bueno'nun kitabından yapılmış bir alıntı var, sanırım size agaşonu benden daha iyi anlatacaktır. daha ben de öğrenemedim ama inşallah çözeceğim bu işi birgün ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ağaşon : Belli bir yere saklanıp (pusarak ![]() Trofe : Vurulan en büyük balık veya balıklar. Sanırım sana agaşonu volkan kardeşim daha iyi tanımlar çünki adam bu olayı yaşıyo bizde kulaktan dolma bilgiler. Saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
yeni bir malzeme | mufi | Diğer Malzemeler | 13 | 03-05-2008 16:58 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
yeni üye ve soru | mehmet | Tanışma | 13 | 17-04-2007 22:14 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |