![]() |
#31 | ||||
Üstad
|
![]() VAY VAY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() fora kaptan baya uzun yorum yapmışsın
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Üstad
|
![]() Mehmet kardeşim FORA yeni yeni ısınıyo..Hele bir alışsın, gör bak sen nasıl döküyo kucağındaki taşları...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu mesaj en son " 03-03-2010 " tarihinde saat 22:12 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() az ama öz anlatım yapıyor
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Kaptan
|
![]() vaaaaaayyyyyybeeeeeeeh
![]() ![]() ![]() ![]() hepinize helal olsun böyle bir ortamda bulunmayı gerçekten isterdim ![]() ![]() ![]() ![]() bu güzel anları telefondada olsa sizinle paylaşmak çok güzeldi çok sağolun ![]() Mehmet biladerim senin bu azmine hayranım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu paylaşımda ve avda emeği geçen tüm dostlarıma teşekkürler dahada iyileri olsun inşallah |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sizin gibi güler yüzlü iyi niyetli abi ve kardeşlerin yanında neşelenip eğlenmemek mümkünmü? biliyorumki paşateam lede bir araya gelip böyle neşeli bir av günü geçireceğim bunu samimiyetle söylüyorum sizlerin sayesinde günlerim daha iyi geçiyor evde oturup sizlerle net ortamında yazışmak muhabbet etmek bana çok keyif veriyor stresten sıkıntıdan uzaklaştırıyor tüm rastgele ailesine teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-03-2010 " tarihinde saat 21:31 itibariyle mehmetulas tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Organizatör
|
![]() Wayyyyyy waaayyyyy maşallah gözümüz yok allah artırsın oltayı atan kazansın diye aklıma geldı, helal olsun ellerınıze sağlık bol bereketli olsun hafta içi bombası olmuş
![]()
ADNAN DİNSEL 05.04.1961 İZMİR 0 Rh+ EMEKLİ Bu mesaj en son " 03-03-2010 " tarihinde saat 21:43 itibariyle ADNAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık gerçekten çok güzel bir av yapmışsınız. Yerimde duramadım bende sizin yüzünüzden İzmire geldim. Yarın olay mahalini ziyarete gideceğim umarım birkaç şüpheliye ulaşabilirim
![]() ![]() saygılar.
![]() |
![]() |
#40 | |||
Kaptan
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başta Süleyman abim olmak üzere.. Taygun kardeşimi, Mehmet abimi ve serkan abimi canı gönülden kutlarım.. Keyfinize diyecek yok.. İşte dostlar bir araya gelince böyle oluyor.. Kıskanan balık kardeşlerde bu sohbeti merak edip oltalara takılıyor.. Eeee Ne dedik BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE.. Taygun ellerine emeğine sağlık.. Paylaşım için tekrar teşekkürler.. Kalın sağlıcakla.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ben de artık hobiciyim. | Lethe | Akvaryum | 10 | 21-10-2011 11:17 |
Çakmaklı daki teknemiz artık yok | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 13-11-2007 15:53 |
İnternetim bağlandı ve artık sizlerleyim... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 18-06-2007 09:18 |
Kuş Cenneti Artık Korumasız | aserkansatı | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 8 | 05-06-2007 21:02 |