|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() valla bende cok memnun oldum....bence sizin guzelliginiz abi...kokar a gelemedigim icin uzgunum,malum tutuldum buralarda...ama muhtesem bir av yasagacaginza suphem yok...yakaladigin sinarit benim
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu baki dediginiz yemçi kardeşlermi yoksa Okan bey ?
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dostum YEMCI BAKI tek zaten.. guzelbahcede ısıkları getıkten sonra sagda.. merdıvenlerle asagıya ınıyorsun.. YEMCI BAKI dıye bır tabelası var.. evet dıgerlerının akrabası.. ama hıcbırısı onu sevmez.. neden sevmıyorlar dıye dusunurdum sımdı daha ıyı anlıyorum
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aslında ona yapacak cok sey var dostumda ..... ben zaten yavas yavas gerekenı yapıyorum ... alısverıs yapmak ısteyenlerde yaparken cok dıkkat etsın bence ...
Okan MİDYAT 1970 / Bornova - İZMİR Bu mesaj en son " 04-03-2010 " tarihinde saat 23:08 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ama şu son msesajını hiç tasvip etmiyorum çünkü küfür gibi olmuş sitemize hiç yakışmamış ve bu yüzden hoşuma gitmeyen mesajdaki yazının bir kısmını siliyorum ![]() umarım anlayışla karşılarsın teşekkürler Bu mesaj en son " 04-03-2010 " tarihinde saat 23:07 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ben seni sen beni tanımıyorsun ve kişileri tanıyanlara sormak adetim deyildir şahsen tanıdıktan sonra ben kendim karar veririm. ![]() ![]() buda mümkündür ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
avınız ve sohbetınız bol olsun
![]() |