![]() |
#2231 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() herkese selamlar günaydın hayırlı işler
|
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2232 | |||
Kaptan
|
![]() Vayyy Balığı tutan geliyor tutan geliyor..
![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşim hoş geldin .. Dün yoktum.. Keyfinizden varılmamış yanınıza alimallah.. ![]() Mehmet abi Kurtları bayagı dökmüşsün vallahi .. Lidaki ve Kırlangıçla Çook Fotojenik çıkmışsın.. Allah nazardan saklasın.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2233 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol necati kardeşim baya bi döktük kurtlarımızı
çok güzelde eğlendik nasipse pazartesi bir daha gitmeyi düşünüyorum hızımı alamadımda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2234 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() balıkda bulamazsan hayal kırıklığına uğrarsın.. ![]() Hem biraz ara verde Bizde bir iki balık yakalıyalım sonra çık ava.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#2235 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abicim Süleyman kaptan bizi tarlanın ortasına götürdü. Akşam dönüşte Erhan'ı arayıp şu cümleyi sarfettim "balığa doydum, artık ne balık görmek, ne tutmak, ne yemek istemiyorum bir süre" Erhan'ın tepkiyi görmeni isterdim
![]()
![]() |
#2236 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() eniştemin son anda işi çıkıp gelmemesi beni çok üzdü pazarteside onun için çıkacağız inşallah
|
|||
![]() |
![]() |
#2237 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Neeee Taygun kardeşim.. Yağız misafirlere ,Sende Erhan'amı Kaptırdın Benim ıstıkakı ?? ![]() Süleyman abiye diyeceğim Bir daha benim nevaleyi Kimseye emanet etmesin.. ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana emeklerinize sağlık.. AFİYET BAL ŞEKER OLSUN.. Lidakiler şimdi Çıtır Çıtırdır vallah.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#2238 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese merhabalar hayırlı günler...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
#2239 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2240 | |||
Kaptan ![]()