![]() |
#18 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sarımsağı, aromasını arttırmak ve keskin koku vermek için kullanıyoruz. Burada esas olan çimçim tadında tavuk eti üretmekti. Tabii 1 ay kalırsa bozulur
![]()
__________________
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Daha önce hiç görmediğiniz zargana yakalama yöntemi | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 30-03-2010 18:58 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-12-2008 00:01 |
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? | Anıl ÜNALAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 35 | 10-09-2008 16:06 |
bir tarif lazim | twennwolf | Balık Yemekleri | 19 | 28-08-2007 19:21 |
Kullanılan Ağlar | Güven ÖZYELDAN | Diğer Malzemeler | 4 | 11-09-2006 15:10 |