|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ben yeterince acemiliğimle şöhretim zaten merak etme ![]() ama dostlarımla güzel bir kıyı organizasyonunu gerçekleştirmek benim için ayrı bir onur ve gurur olacaktır ![]() şimdiye kadar yaptığım hiç bir şeyde karşılık beklemedim beklememde ![]() ![]() bu güzel organizasyona tüm dostlarımızı kendi adıma deyil rastgelsin adına davet ediyorum ![]() saygılar sevgiler ![]() |
||||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu güzel ortamda bende orada olmak istiyorum. Allahtan bi mani olmassa mutlaka geleceğim. Saygılar, bu paylaşımınız için.
|
|||
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Evet değerli dostlar Beklenen organizayon ALLAH (C.C) izin verirse gerçekleşecek... ümit ederim çok güzel bir hava olur ve güzel anları hep birlikte yaşarız... Ateş başı sohbetler , odun ateşinde sakızlı kahveler bol muhabbet bol kahkaha içinde geçen bir organizayon olması tek temennimiz... Zannediyorum ki katılım çok olacak... ortamın ne kadar güzel olacağını hepimiz merak ediyor ve günün gelmesini bekliyoruz ... Herkes için güzel bir an olması dileklerimle sağlıkla kalın... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 | ||||
Organizatör
|
![]() Evet Yaaa organizatör olarak bu geziyı baştan sona desteklıyorum, ben kısmetse 2 kişiyim ,
![]() |
#35 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#36 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi.
Ben olta hazırlayacam da organizasyon için ![]() kaç numara iğneden bağlayayım. Bir el atıver olaya ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#37 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#39 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben balık oltası getirmeyecem Hasan abi.Ne balık tuttun yarısı benim
![]()
![]() |
#40 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() inşallah bir manidarlıgımız çıkmaz.organizasyona iştirak ederiz.
|
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.03.2010 Çeşme'de balık organizasyonu | seyirsubayi | Üye Organizasyonları | 27 | 05-03-2010 23:10 |
Büyük İğne, Büyük Yem; Derin Su, Büyük Balıkmıdır... | dionyzos | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-11-2009 23:16 |
Çeşme organizasyonu | efesli_35 | Organizasyonlar | 4 | 25-08-2009 18:41 |
22-23 nisan organizasyonu "son baskı" | igmsva | Organizasyonlar | 25 | 25-04-2007 08:03 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |