|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu belgenin alınmasında bir hukuki zorunluluk olmadıktan sonra ,ben bu sefer almayacağım.
Benden bu belgeyi soran ,arayan yok.Birileri bunu sormadan,bende,''kendi kendime, ibraz edemiyeceğime göre,bunu bulundurmamın mantığı malesef yok.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alp bey öncelikle kıyı balıkcılığı için belge zorunluluğu yok ama şimdilik.. Yasal düzenlemeler sonrası buda gerekli hale gelecek.. Ayrıca Denizde tekne ile açılınca sahil güvenliğin sorusu üzerine belge göstermek zorunlu Bilginize.. Bu belgeyi almak işin ciddiyetini arttırır.. Ülkemizde bu belge sahibi insanların sayısı çoğaldıkça daha rahat söz sahibi olacağımızı ümit ediyorum.. Katılımınız için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Diyelimki SG sordu ve yok dediniz,ne ye göre soruyor ve neye göre,ne yapabilir yokluğunda ? Hiç bir şey yapamaz. Ha ! tabiyki bizler şiddetle olmasından yanayız,hukukun içinde yerini alması kaydıyla.!!!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör Balıkçı Belgesi | BALIKÇIHOROZ | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 25 | 07-04-2010 20:05 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
purofosyonel balıkcılık belgesi? | cemeryem | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 05-12-2007 17:35 |
Amatör Balıkçılık Belgesi ve hakkında Kanun | olympusis | Dökümanlar ve Makaleler | 8 | 29-03-2007 21:41 |