![]() |
#11 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıvanç ım, ellerine sağlık, zannedersem ilk ve en detaylı Türkçe makine bakımı olmuş bu.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Umarım faydalı olacaktır.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Umarım faydalı olur. Makinanız sağlam, bahtınız açık olsun...
![]() |
![]() |
#14 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kıvanç abi bilgilendirme gerçekten harika, dağıtıp toplayamazsak el atarsın umarım
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() kıvanç abim ellerine emeğine sağlık gerçekten cok önemli bir konuya değinmişsin seni tebrik ediyorum bilgilerin için çok saol abicim.saygılar
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Cesaretiniz ve bunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bilgi paylaştıça güzelleşirmiş. Makinelerim ses yapmaya başlamıştı ve böyle bir şablon arıyordum, şimdi sizin desteğinizle sökmeye cesaret edicem. Ellerinize sağlık diyorum. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Büyüksün abi eline sağlık çok güzel bi paylaşım olmuş benim makinamdanda sararken cins cins sesler geliodu hiçte bakımı olmadı ki bakım olduğunu bile bilmiodum yeni başladığımdan dolayı ama şimdi dediklerini tek tek yapıcam eline sağlık saolasın
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel düşünülmüş bir başlık,ellerine saglık...
![]() |
![]() |
#20 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Abi eline koluna sağlık makinayı bu kadar dağattıktan sonra toparlamak zor olsa gerek ben yenisini almaya razıyım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Seagull bakımı yardım... | avebe | Tekne Bakımı ve Donanımı | 3 | 26-08-2011 13:36 |
Fiber Teknelerin Bakımı Boyanması | RANGER_ | Tekne Bakımı ve Donanımı | 12 | 23-05-2010 13:23 |
bot kullanılımı ve bakımı | kral dolmuşcu2 | Tekne Bakımı ve Donanımı | 5 | 08-04-2010 07:38 |
Tekne Bakımı | Güven ÖZYELDAN | Tekne Bakımı ve Donanımı | 23 | 19-07-2009 21:57 |