|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar. tekneden dip çaparisi yapmak istiyorum. bu konuda uzman avcı arkadaşlardan yardım istiyorum. nasıl yapılır-nasıl kullanılır... görsel çizimi ni verebilirseniz mutlu olurum. bu konuda uzman çapariciler davetime lütfen iştirak etsin. teşekkür ederim..
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız... sohbetınız ve avınız daım olsun....
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() askarr aramıza hoşgeldiniz
imza ayarlarınızı yaparsanız size hitapta kusur etmemiş oluruz |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Sitemizdeki çapari ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Umarım aradıgın bilgilerdir. Rastgelsin ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım
ımza ayarlarınızı yaparsanız ıyı olur hıtapta kusur etmeyelım
![]() |