|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Can abi yorumların için teşekkürler.
Demişsin ki herkesle iyi geçiniyor. Bunun yönetici olmamla bir ilişkisi yok. Genel olarak insanlarla iyi geçinirim. Kimsenin tavuğuna kışt demem, uzlaşmacı bir adamımdır. Fazla yorum yapmamam konusunda ise şunu söylemek istiyorum "biliyosan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar" sözünü kendime prensip edinmişimdir. Biliyorsam konuşurum bilmiyorsam pek yorum yapmam. Balık muhabbeti olursa susmam ama aynı hikayeyi 10 sefer anlatıp karşımdakine ezberletmeden rahat etmem ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Can abi çok teşekkür ederim ama kızları çok seviyo demişin benim kızlara olan ilgim balıklara olan ilgimin yarısı bile değildir..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haydaa Anıla cevap verdik te Haldun abide aynı durmuş;;;ama yok bee Haldun abinin göbeyi var.O belli oldu
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sami kardeş bu resim senin için orjinal olarak yayınlanıyor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Haldun işte sen busun ya..İlk resimin photoshoplu olduğunu anlamıştım zaten...Ne söyleyim konduramadım o göbeği sana..
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi benim göbek de photoshop aslında ama öyle güzel yapmışlar ki namussuzlar, gerçek hayatta görenler de göbek var zannediyorlar
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu nasıl sarıkanat istavrit | paşalı | Deniz Balıkları | 16 | 23-11-2012 15:52 |
çim çim nasıl hazırlanır | 35deniz | Balık Yemekleri | 4 | 19-09-2008 21:36 |
hava nasıl? | ibo | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 10-12-2007 15:14 |
Almanya,da Nasıl???? | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 23 | 25-10-2007 19:45 |
Balık nasıl alınır nasıl saklanır? | Bir Dost | Balık Yemekleri | 0 | 02-12-2005 09:40 |